SLICING, BASING, WORDPRESS, MAIL TEMPLATES, ETC.

ONZE DIENSTEN

Geen zin of tijd om je ontwerp te slicen? Wij wel! Wij zetten jouw webontwerp om in goed werkende HTML en CSS code in een handomdraai. Responsive, mobielvriendelijk en geschikt voor de meest voorkomende browsers. Of het nu gaat om een opmaak in Photoshop (PSD), Sketch of Illustrator, wij zorgen ervoor dat dit 1-op-1 wordt vertaald naar valide code. Snel en pixelprecies!

Wat is slicing?

Om een ontwerp te kunnen gebruiken op het internet, moet dit omgezet worden naar HTML of XHTML. Dit omzetten van Photoshop (Sketch of Illustrator) naar (X)HTML noemen we slicen. Slicing wordt ook wel basing genoemd. Bij slicing / basing gaan wij als volgt te werk. Allereerst ‘knippen’ wij het ontwerp in kleine plaatjes, zodat we deze kunnen gebruiken voor het maken van een webpagina. Vervolgens voegen we code toe om de plaatjes op de juiste plek op een webpagina te positioneren. Slicing / basing is een vak apart. Een vak dat wij tot in de puntjes beheersen.

Voorkom fouten in je code

Het omzetten van een ontwerp naar HTML code lijkt misschien een simpele klus. Maar vergis je niet. Het uiteindelijke HTML bestand en de CSS code vormen het fundament onder jouw website of nieuwsbrief. Maak je fouten, dan kan dit gevolgen hebben voor de presentatie van je website en voor je online vindbaarheid. Eigenlijk kan je het je niet veroorloven om fouten te maken in je HTML of CSS code.

Stel ons je vraag

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

SLICING IN 4 SOORTEN

Ontwerp naar (X)HTML

Van ontwerp naar HTML code in een handomdraai. Responsive, mobielvriendelijk en geschikt voor de meest voorkomende browsers.

Van PSD naar HTML 5
Van PSD naar frameworks

FRAMEWORKS

Wij zetten jouw ontwerp om naar HTML, CSS en JS Frameworks zoals Bootstrap, Foundation of Skeleton.

Content Management Systemen (CMS)

Wij ontwikkelen themes en templates voor WordPress, Joomla, Magento en Drupal

Van ontwerp naar CMS
Van ontwerp naar mail template

E-mail templates

Heb je een lay-out op maat nodig voor je e-mailnieuwsbrief? Wij ontwikkelen e-mailtemplates voor de e-mailprogramma’s als Outlook, Thunderbird, Apple mail, Gmail, Yahoo, Windows live Mail (Hotmail), iOS en Android